www.ccbank.bg

Архив

Архив /

Ден на отворените врати

 

 На 28 юни 2005 година “КД Инвестмънтс” ЕАД организира Ден на отворените врати.
На неформалната среща бяха поканени представители на медиите, които посетиха офиса на инвестиционното дружество и се запознаха със служителите и тяхната работа. Инициативата беше свързана и с предствявянето на новия Мениджър маркетинг и връзки с обществеността на  КД Инвестмънтс ЕАД Марта Хаджиева.

 
Ангел Джалъзов, Изпълнителен директор на “КД Инвестмънтс” ЕАД се обърна към журналистите: „В работата си с вас ние виждаме възможност да направим нашия успешен опит достояние на хората, да демонстрираме предимствата и възможностите, които предлагат инвестиционните фондове. Навсякъде по света този тип инвестиция е много популярна и ние сме убедени, че България няма да направи изключение.”

 

Марта Хаджиева добави: “Благодаря ви, че дойдохте на нашия Ден на отворените врати. Искам да ви уверя, че вратите на “КД Инвестмънтс” ЕАД ще бъдат винаги отворени за вас. Когато имате нужда от информация за българския капиталов пазар, за тенденциите, за инвестиционната среда или за “КД Инвестмънтс” ЕАД, можете да разчитате на нашето съдействие.”

Христо Воденов, журналист от БТА, успя да спечели импровизираното състезание за сглобяване на кубче-пъзел и получи награда.

Ден на отворените врати